Office by Alfie Shao & Fang-Yu Shao and Yu-Wei Lin

Alfie Shao & Fang-Yu Shao and Yu-Wei Lin Reveals The Workspace Zhu Office

Alfie Shao & Fang-Yu Shao and Yu-Wei Lin, the architect of the displayed project Award Winning Workspace Zhu Office spells out, Due to limited space of the site, minimum partitions were used to make the most of the space. In order to enlarge the space visually, the designers employed mirror material to brought external green, light, and shadow into the interior to create a "second nature". Glass curtain walled facades offer an unimpeded view of both the front park and the backyard, allowing the natural light to penetrate deeper within the office so that lamp light is barely needed in the daytime. With the picturesque windows, the designers are able to interact with the weather and the environment all the time as well as relax after a long day at design work..

Office by Alfie Shao & Fang-Yu Shao and Yu-Wei Lin Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49217

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Claim Magazine homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2019 Claim Magazine - claimmagazine.com - All Articles