Office by Aedas

Aedas Shares The Lè Architecture Office

Aedas, the architect of the awarded work Office by Aedas points out, The office space is planned to provide a highly efficient yet healthy and inspiring working environment. Canti-levered communal space incorporates the ‘urban living room’ with pantries, coffee shops, libraries and brainstorming areas, to promote creativity and catalyse interaction between office users. It majorly attracts small IT companies that eagerly demands such flexible and exchangeable working environment..

Office by Aedas Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64934

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Claim Magazine homepage.

Buy and Sell Design
Copyright © 2010 - 2019 Claim Magazine - claimmagazine.com - All Articles